Eurosting Romania - Lider National in Solutii Anti-incendiu

Produse

Produse
unitati electrice pentru locatii obisnuite

Unitati electrice pentru locatii uzuale

Sistemele electrice fixe Stat-X sunt activate electric si au dimensiuni variate, de la unitati care contin 30 grame (ce acopera pana la 0,5 m3) pana la unitati de 2500 grame (ce acopera pana la 40 m3). Aceste unitati sunt, in mod obisnuit, legate de sistemele conventionale de detectare a incendiilor si panoul de declansare.

unitati electrice pentru zone periculoase clasificate

Sisteme electrice fixe Stat-X EX: unitati electrice pentru zone periculoase

Clasa I, Divizia 2, ATEX si IECEx pentru atmosfere cu Gaze Potential Explozive Cu certificatul UL Clasa I, Divizia 2, ATEX si certificatul IECEx de la UL, Stat-X_ EX electric…

sistem de suprimare a incendiilor unitati termice

Sistem de suprimare a incendiilor Stat-X: unitati termice

Generatoarele termice ale sistemului fix Stat-X sunt unitati autonome care includ propriul lor mecanism de detectie patentat, eliminand necesitatea unor controale separate de detectare si declansare. Potrivite pentru o gama larga de aplicatii in carcase mai mici. Acestea sunt disponibile in dimensiuni cuprinse intre 30 de grame si 1000 de grame.

sistem de suprimare a incendiilor unitati manuale

Sistem de suprimare a incendiilor Stat-X: unitati manuale

Generatoarele manuale Stat-X sunt unitati autonome care pot fi activate manual cu ajutorul unui cablu de tractiune. Potrivite pentru o gama larga de aplicatii in carcase mai mici. Acestea sunt disponibile in dimensiuni cuprinse intre 30 de grame si 1000 de grame.

unitati termice manuale

Sisteme fixe Stat-X: unitati termice/manuale

Generatoarele termice/manuale ale sistemului fix Stat-X sunt unitati autonome care includ propriul lor mecanism de detectie patentat, eliminand necesitatea unor controale separate de detectare si declansare. Potrivite pentru o gama larga de aplicatii in carcase mai mici. Acestea sunt disponibile in dimensiuni cuprinse intre 30 de grame si 1000 de grame.

unealta de suprimare a incendiilor cu aerosol (fst)

Stat-X First Responder - este o unealta de suprimare a incendiilor cu aerosol (FST)

Stat-X First Responder este o unitate portabila mica si usoara, echipata cu un mecanism de tractiune, conceputa pentru a fi aruncata intr-un spatiu inchis in care exista un incendiu activ, pentru a furniza imediat suprimare a incendiului.